Rólam

Kisgyermek korom sorozatos traumákból állt. Minden megtörtént velem, ami csak megtörténhetett. Aztán, amikor már azt hittem, hogy végre rendbe jön az életem, romba dőlt minden. A párkapcsolatom, a munkám, az otthonom, minden, amit fáradságos munkával évtizedek alatt építettem fel, összeomlott szinte pillanatok alatt. Elveszítettem a párom, a házat, amiben éltem, az autóm, a vállalkozásom, a pénzem és az egészségem. Egyedül maradtam egy kislánnyal, aki ebben az időben szintén elkezdett betegeskedni.

Sokáig nem értettem, hogy miért történik velem annyi sok rossz dolog. Mindig „másnak”, kívülállónak éreztem magam. Mindez akkor kezdett megváltozni, amikor 2003-ban, az önismereti utam elkezdődött.

Amikor végre készen voltam arra, hogy felhagyjak mások hibáztatásával és vállaltam a felelősséget az életemért, teljesen spontán elkezdődött egy folyamat, amit sokan szellemi fejlődésnek hívnak. A 15 év során sok módszert, technikát megismertem és el is indult egyfajta változás az életemben, de az igazán nagy áttörés váratott magára. De megérkezett! Számos könyv, tanfolyam, önismereti kurzus elvégzése után, elvégeztem egy családállító képzést, amely szerelem volt azonnal. Itt igazán érezheti az ember, hogy sokkal több annál, mint amit valaha képzelt önmagáról. Szeretem ezt a módszert, hiszen a mező, amivel dolgozunk, működik, minden pillanatban körül vesz minket, akkor is, ha nem vagyunk erre (még) tudatosak.

A családállítás alapja egy sajátos családi, generációs erőtér, amelybe belépve megváltoztathatók az ismétlődő minták, amelyek negatívan hatnak a családtagokra. Ezt a szellemi mezőt a tudományos irányzatok egy része is elismeri már.

Bert Hellinger és Rupert Sheldrake, az Első Nemzetközi Család- és Rendszerfelállító Konferencián (2003 Wiesloch) egyetértettek abban, hogy a Sheldrake által morfogenetikus mezőként leírt jelenség megegyezik a Hellinger-módszer által a családfelállításoknál használt, szellemi mezőnek nevezett jelenséggel.

A hitem a családfelállítás technikájában erős, és kétségem sincs a hatékonyságát illetően, hiszen az életemben megjelent a harmónia, a béke és az öröm. A képzés során rengeteg ember gyógyulásában volt szerencsém részt venni, láthattam, ahogy több tíz éves terheiket teszik le és könnyebbülnek meg, vagy visszatérő élethelyzeteikre kapnak megértést és megoldást.

Klienseim többsége párkapcsolati, szexuális és belső gyermek problémával keres meg. Nyilván ez sem véletlenül van így. Azért jönnek, mert érzik, hogy ezt az utat én magam is megjártam. A klienseim élethelyzetei, problémái, nehézségei közül szinte egyetlen egy sem ismeretlen a számomra.

A családállítás ajándék és áldás az életemben. Szívesen osztom meg ezt az ajándékot, ötvözve az élettapasztalatommal minden gyógyulni és tanulni vágyó nővel és férfival. Ezzel a módszerrel olyan mély pozitív változást tudsz elérni, ami azonnal hat az életedre, mert a hitrendszerek és a félelmek felismerése és annak oldása, a lehető legjobb befektetés az életünkben!