Lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs eredete:

A Lávakő gyógyító hatását már több ezer éve ismerjük. Az amerikai indiánok, az indiaiak és az ősmagyar sámánok is használták gyógyítás céljából. Méregtelenítő hatása van, serkenti a sejtek vízutánpótlását, erősíti az inakat, segíti a kötőszövet regenerálását, illetve serkenti a vérkeringést. Biztosítja az egyensúlyt a szervezetben, nyugtatja az idegrendszert és hatékonyan serkenti az idegsejtek megújulását. A lávakő közérzetjavító hatását sokan elismerik, ráadásul segíti az energiaáramlást és fokozza a kifejezőkészséget.

A kezelés általános hatásai:

- javítja a lokális vérkeringést, ennek köszönhetően a vér jobban átjárja a szöveteket, elősegíti a tápanyagok felvételét, illetve a toxikus- és salakanyagok leadását

- immunrendszer erősítő

- csökkenti a stresszt, magas vérnyomást, az izomfeszülést. a lokális és krónikus gyulladásokat

- optimalizálja a verejték elválasztást

- megnyugtatja a testet és a lelket egyaránt

- fájdalomcsillapító hatású

A kezelés célja

A kezelés egy sajátos ritmusban zajlik. Körkörös simító és hosszanti, feltoló, tulajdonképpen nyiroktisztító mozdulatokkal történik. A kövek melegsége és a masszázs mozdulatok együttesen fokozzák a vér- és nyirokkeringést. Így a szövetekben, sejtekben lévő méreganyagok hatékonyabban ürülnek a nyirok utakba, onnan a véráramba és végül a kiválasztó szerveken keresztül hagyják el testünket. A masszázs hatására megszűnik az izom fájdalom, felgyorsul az anyagcsere folyamat, a szervezet méregtelenítése intenzívebbé válik, és ezek hatására erősödik az immunrendszer. Tulajdonképpen a nyirokrendszer stimulálásáról van szó, meleg, energiát hordozó lávakövekkel.

Beszéljünk a kövekről

Lávaköveim tanúsítvánnyal rendelkeznek, az Andokból származnak. Földtani mérésük során kiderült, hogy 3000-5000 évesek. Magas vas és magnézium tartalommal rendelkeznek.

A csakrák tisztításához féldrágakövekkel dolgozom.

A masszázs menete

A masszázs meleg kövekkel történik, de előtte olajjal kenem be a soron következő testrészt. Ez egy teljes testmasszázs, természetesen az intim területeket kihagyva. A masszázs magában foglalja a csakratisztítást és egy nyugtató indiai fejmasszázst is.

Próbáld ki, tedd rendszeressé és élvezd jótékony hatását!

Időtartam: 90 perc

Ára: 7500 Ft

Bérlet: 21.000 Ft / 3 alkalom


Csokoládé masszázs - Aztékok aranya

Érzéki törődés csokoládéval. Merüljön el az ősi indián kultúra titkában, hogy megszabaduljon a mai kor stresszétől.

Az édes, sós testradírozást követően langyos kakaóvajjal masszírozzuk be egész testét. A teljes kényeztetést szolgálja a háttérből hallható indián zene, a finoman langyos takaró és a csokipakolásos relaxálás alatt nyújtott csokoládékrémes arckezelés.

Időtartam: 70 perc

Ára: 7500 Ft

Bérlet: 21.000 Ft / 3 alkalom


 Relaxáló, olajos masszázs

Simító mozdulatokkal felvisszük a vendég által kiválasztott olajat a bőrre, amit fokozatos erősségű, izmokat bemelegítő mozdulatok követnek, melynek segítségével oldhatók a lerakódások és az izomcsomók, a görcsök pedig fellazulnak. Ezután erőteljesebb fogás, a gyúrás következik, melyet a lábon, karon, háton és a fartájékon végeznek. A gyúrás ellazítja az izmokat, szétválasztja a merev izomrostokat, fokozza az izmok vérellátását, serkenti a vér- és nyirokkeringést. A rezegtető mozdulatok lazítanak, eloszlatják az erősebb fogások okozta feszültségeket és nyugtatják az idegrendszert.

Időtartam: 60 perc

Ára: 4900 Ft

Bérlet: 20.000 Ft / 5 alkalom +1 ingyenes masszázs